Çarşamba akşamları NOW ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım'ın 17. bölüm 2. Ön İzleme'si paylaşıldı. Yeni tanıtımda, Şebnem'in boşanmaktan vazgeçip Onur'a döndüğü anlar büyük şaşkınlık yaratırken, Mesut'un Onur'u silahla vurması olayların seyrini değiştiriyor.

Ay Yapım'ın sevilen dizisi Şahane Hayatım'ın 17. bölüm 2. Ön İzlemesi yayınlandı. Bu hafta izleyiciler, Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimlerin bulunduğu diziye büyük şoklarla tanık olacaklar.

Yeni bölümde neler olacak?

Çocuklarıyla yeni bir hayata hazırlanan Şebnem için işler beklenmedik bir şekilde gelişir. Onur’un Niyazi cinayetini öğrenmesi, Şebnem üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. İçine düştüğü bu girdaptan kurtulmanın yollarını arayan Şebnem'in en büyük destekçisi ise yine Mesut olacaktır.

Ahmet ise Melisa'dan istediğini almıştır. Gümüşçü Holding'de işe başlaması herkes için işleri daha karmaşık bir hâle getirir. Gümüşçüler kendi iç savaşlarını verirken, Şebnem ise intikam almak için plan yapmaya başlamıştır bile. Şebnem'in planı, herkes için yeni bir hayatın kapılarını açabilecek midir?

İzleyicilerin nefesini kesecek 17. bölümüyle Şahane Hayatım Çarşamba akşamı NOW’da.

Editör: Resul AKA