Kuruluş Osman dizisinin 148. bölümü yayınlandı. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölümünde, İmren Tegin olayı gündem oldu. Kuruluş Osman dizisinin 148. bölümünde neler oldu? Kuruluş Osman 149. bölüm fragman yayınlandı mı? Kuruluş Osman 149. bölüm fragman izle.

KURULUŞ OSMAN GEÇTİĞİMİZ BÖLÜM NE OLMUŞTU?

Kuruluş Osman 147. bölümde, geçtiğimiz hafta Malhun Hatun, rüyasında kendisini ihramlı bir şekilde, Hac yolunda çağırılırken gördü. Rüyasında bir yanda Hac yoluna çağırılırken, diğer yanda ise Moğollar'ın baskınını gören Malhun Hatun, Hacca gidip gitmemek konusunda kararsız kaldı. Bu hafta Bizans Celladı İmren Tegin, Uçlar'a gelir. Taceddin Noyan'la yan yana gelen İmren Tegin'in ilk işi ne olacaktır?

KURULUŞ OSMAN 148. BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde, Taceddin Noyan, Osman Bey'e boyun eğdirmekte kararlıdır. Osman Bey, Taceddin Noyan'ın planlarını bertaraf etmek için nasıl bir hamle yapacaktır? Taceddin Noyan, Mehmet Bey'le konuşmak için Uç Pazar'a gider. Mehmet Bey, Taceddin Noyan'a karşı nasıl bir tavır takınacaktır?

KURULUŞ OSMAN 148. BÖLÜM: TACEDDİN NOYAN İLE OSMAN BEY KARŞILAŞIYOR

Taceddin Noyan ve Mehmet Bey'in görüşmesinden haberdar olan Gonca Hatun bunu Alaeddin Bey'e söyleyecektir. Gonca Hatun, Alaeddin Bey'in yanında vurulur. Bizans Celladı İmren Tegin, Uçlar'a gelir. Taceddin Noyan'la yan yana gelen İmren Tegin'in ilk işi ne olacaktır? Karacelasun'u ele geçiren Osman Bey, Taceddin Noyan'a gözdağı verir. Taceddin Noyan ile Osman Bey'in karşılaşmasının akıbeti ne olacaktır?

Editör: Resul AKA