Vatandaşların tebriklerini tek tek kabul eden Başkan Hayrettin Demir, burada alanda toplanan kalabalığa teşekkür konuşması yaptı.
Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Hayrettin Demir, Yeşilli’in ak parti birincilik bayrağını tekrar Mardin kalesine diktiğini söyledi.


Özlediğiniz o anı yeniden yaşadıklarını ifade eden Demir,” Bugün bir kez daha Ak partinin Mardin birinciliğini elde ederek Mardin kalesine bir kez daha birincilik bayrağını diktiniz. Bugün Yeşilli on tane ilçe içerisinde yine Ak parti birinciliğini el elde etti. Verdiğiniz bu destek ve bu emek elbette boşa gitmeyecek. Verdiğiniz bu destek 2 bin 500 yakı oy farkı sizin hizmete güzel projelere daha büyük kentsel dönüşümlere daha büyük projelere imza atacağız. Ne kadar doğru karar verdiğinizi Merkez ilçe olma yolunda attığımız adımları bir kez daha desteklediniz. Bu zaferi Mardin’e ve Türkiye’ye güzel bir haber le duyurduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. ”dedi.


Yeşilli halkı ile bir kez daha gurur duyduğunu kaydeden Başkan Demir,” Sizlerle gurur duyuyorum. Bize oy verende vermeyende bizim kardeşimizdir. Bizim davamız hedefimiz Yeşillinin birliği ve kardeşliğidir. Bizim ayrı gayrımız yoktur. Hepimiz kardeşiz. Bizim ayrım yapmamız ne kitabımızda nede parti anlayışında yazar. Hizmetten kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu. Daha sonra alandaki partililere konuşan Ak Parti Yeşilli İlçe başkanı İsmail Bayhoca kendilerine destek veren herekese teşekkür etti. Daha sonra partililerin araç konboyu ardından kutlamalar gece geç saatlerine kadar devam etti.
2024 yerel seçimlerinde Yeşilli için 34 sandıkta 8 bin 523 seçmen bulunuyor. AK Parti Başkan adayı Hayrettin Demir %58 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Yeşilli Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

Editör: Resul AKA