Survivor All Star 2024 yarışmasında tansiyon iyice yükseldi. Her gün yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Yarışmaya son olarak katılan Mustafa Kemal adayı birbirine kattı. Merve ile aralarında yaşanan gerginlik Yunus Emre ile devam etti. Son ada konseyinde ise Mustafa Kemal yer almadı. Peki, Survivor Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu? Survivor Mustafa Kemal elendi mi, neden yok? Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir?

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL DİSKALİFİYE Mİ OLDU?
Konseyde yaşanan gerginlik oyun alanında da devam etti. Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgasının etkisi sürerken konseyde de tansiyon yükselmişti. Merve'nin açıklamalarına müdahale eden Mustafa Kemal, Yunus Emre'ye sert çıkmıştı. Bir önceki konseyde Survivor tarihinde bir ilk yaşandı ve konseye 15 dakika ara verilirken görüntüler yayınlanmadı. Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise Mustafa Kemal oyunda oynamayacağını belirtti. Yaşanan gerginlik ise Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı.


SURVİVOR MUSTAFA KEMAL ELENDİ Mİ, NEDEN YOK?
Yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Oyun alanında yarışmacılar arasında tansiyon bir an olsun düşmedi. Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise Mustafa Kemal oyunda oynamayacağını belirtti. Haftaya olaylı bir şekilde başlayan yarışmacılardan Yunus Emre ve Poyraz arasında gerilim yükselmişti. Son konseyde ise Mustafa Kemal ve Merve'nin arasındaki gerginlik Yunus Emre'nin araya girmesiyle büyüdü. Mustafa Kemal son dokunulmazlık oyununda Mustafa Kemal, Nefise ve Nagihan yarışmacılara sert sözler saf ederek oyunda olmayacağını söylediler. Nagihan ve Nefise sakinleşirken Mustafa Kemal dokunulmazlık oyununda yer almadı. Daha sonrasında ise Aleyna ve Nefise tartışması ortamın iyice gerilmesine neden oldu. Tartışmaya Nagihan'ın katılmasıyla Acun Ilıcalı çileden çıktı. Konsey tamamlanmadan sonlandı.

Ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Mustafa Kemal'in diskalifiye olup olmadığına ilişkin karar, ada konseyinde belli olacak.

Editör: Resul AKA