Midyat Telkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören çocuğu sınıfta kalınca öğrenci velisi Arafat Dağ tepki gösterdi.

Çocuğu devamsızlıktan dolayı sınıfta kalan Dağ “Bana hiçbir şekilde haber verilmedi. Çocuğumun devamsızlık yaptığına dair ne aileme ne de şahsıma hiçbir şekilde ulaşmadılar. Şubat ayında çocuğumun okula gitmediğini öğrendim. Sonrasında da 4 ay boyunca eksiksiz okula devam etti. Çocuğuma yapılan bu haksızlığı asla kabul etmiyor ve tüm yasal yolları kullanıp okul idaresinden davacı olacağım.” dedi.

Öğrencisinin şubat ayına kadar devamsızlık yaptığından habersiz olduğunu ileri süren öğrenci velisi Dağ, okul idaresiyle görüştükten sonra 4 ay boyunca asla devamsızlık yapmadığını ve sorunun kalmadığını düştüklerini belirten Dağ, karne alan çocuğunun sınıfta kaldığını öğrenince adeta şok olduklarını belirtti. Dağ tüm konuyu yargıya taşıyacağını belirtti.

Okul idaresi ise kendini savundu. Öğrencinin devamsızlık yüzünden kaldığını belirtirken defalarca veliye ulaşmaya çalıştıklarını ve ulaşamadıklarını ileri sürdü.

Midyat'ta devamsızlık gerekçesiyle sınıfta kalan öğrencinin velisi, okul idaresini suçladı. Okul idaresi ise, kendini savundu.

Kaynak: Mardinlife.com

Editör: Resul AKA