Mardin'in tanınan ses sanatçılarından Emin Erbani de Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Vejdi Kahraman'a destek verenler arasına girdi. Emin Erbani'nin desteğini Kahraman sosyal medya hesabından duyurdu.

Vejdi Kahraman, sosyal medya hesabından "İzin Hakk'tan, İcazet Halktan Kızıltepe’de H.Şerif Durak ve ailesini ziyaret ettik. Kıymetli fikirlerini bizlere aktardıkları ve istişare fırsatı bulduğumuz ziyaretimizde bizleri hanelerinde ağırladıkları için teşekkür ediyorum" dedi. 

Kahraman sonraki paylaşımında ise, "İzin Hakk'tan, İcazet Halktan. Derik İlçemizin İncesu (maşmaşk) ve Karataş (küfürle) Sorıki aşireti kanaat önderleri eşliğinde oluşan heyet ile bizleri ziyaret edip desteklerini belittiler. Teşekkür ediyorum" derken, paylaşımlarına şöyle devam etti:

"* Bölgemizin sevilen ve tanınmış simalarından,ses sanatçısı Emin Erbani seçim koordinasyon merkezimizi ziyaret etti. Teşekkür ediyorum.

* Yeşilli ilçemiz Gül Mahallesi muhtarı Çağdaş Araz ve akrabaları Gasimoguları’nı ziyaret ederek son süreç hakkında kapsamlı bir değerlendirme yaptık.İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeşilli ilçemize daha çok geleceğiz..."

Editör: Resul AKA