Başrollerini Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çekici olay örgüsüyle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü ekranlara gelen ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri heyecanlandıran popüler dizinin 98. bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın son bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu bu yeni bölümde, karakterler arasındaki gerilim ve tehlikeli görevler izleyenleri ekran başına kilitliyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer, Neslihan’ı kurtarmak için Kambur ile karşı karşıyadır. Neslihan’ın zarar görmemesi için Ömer, kendi canını ortaya koyarak bütün riskleri alır. Ekip, kurulan bomba tuzağını imha etme peşindedir.

TRT 1 ekranlarında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Teşkilat dizisinin heyecan dolu yeni bölümü 3 Mart Pazar akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak!

Korkut, alıkonulan sivilleri kurtarmak için mücadele ederken Nazlı ona destek olur. Kambur ise Ömer'i tuzağa çekmeye çalışırken Ömer büyük bir mücadeleyle Neslihan'ı kurtarmak için uğraşır. Ekip, amaçları uğruna Ömer'in liderliğinde ellerinden geleni yapar.

Editör: Resul AKA