Midyat Nene Hatun Erkek Kuaförlüğü Bölümü Öğrencilerinden oluşan Tenis takımı okul, staj ve dershaneden arta kalan tüm vakitlerini Midyat Belediyesi Tenis Kortlarında geçiriyor.

7 Yılı aşkın  sporcularla çalışan Midyat Belediyesi Spor Eğitmeni Eser Mete Müsabakalara sayılı günler kala özellikle Ramazan ayının ilk gününden itibaren kötü geçen hava koşullarına da aldırış etmeden ıslak zeminleri çektirerek işin başına koyuluyorlar.

Spor Eğitmeni Yapılan bu işte en büyük arzumuz ilerleyen zamanlarda Midyat’ımızın adını gelişen imkânlarla beraber önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Tenis Bölge ve Türkiye şampiyonluğuna ev sahipliği yaparak ilçenin tarihi ve kültürel alandaki başarısını artık spor turizmine de yansıtmak istiyoruz dedi. Sporcularımızın gayret ve başarısını her koşulda destekleyen Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin beye şahsım ve takımım adına teşekkür ederiz.

Türkiye Final müsabakaları Mayıs ayında İzmir ilinde oynanacaktır. Finallerde İlçemizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Editör: Resul AKA