BİM 15 temmuz aktüel ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor.

Ucuz alışveriş marketlerinin başında gelen BİM 15 temmuz cuma gününden itibaren bomba bir aktüel katalogla vatandaşın karşısına çıkıyor. Daha çok ev hanımlarına yönelik olarak hazırlanan aktüel kataloğunda yok yok.

Servis setleri, çay bardakları, şekerlikler, sunum bardağı, dondurma kaşığı, ayaklı tatlı dondurma kaseleri, ikram tablası, çerezlik seti, kek ve börek fanusu, borcamlar, çekmece içi kaşıklık, un eleği, ahşap görünümlü hamur porsiyonlayıcısı, meşrubat bardağı, su bardağı, ölçülü silikon hamur matı, kapaksız kavanozlar, krema pompası, tarif defteri, un eleği ve yüzlerce ürünler çok uygun fiyata 15 temmuz Cuma günün’den itibaren BİM marketlerinde yerini alıyor.

Saymış olduğumuz bu ürünlerin içerisinde Melis çay seti 69 lira olarak gözükmekte. Bunu takip eden 7 parça seramik çerezlik seti 65 TL olarak satışa çıkıyor. Altılı çay bardağı 35 TL ve en pahalısı ise bambu ikram tablası olarak geçen 129 TL’lik servis seti.

BİM aktüel kataloğun 2 sayfasında ise çok amaçlı kapitoneli çift kişilik yatak örtüsü gözükmekte. Bunun fiyatı 145 TL, tek kişilik yatak örtüsünün fiyatı ise 125 TL olarak belirlendi. 249 TL’ye büyük soft atış seti yer almakta. BİM 15 Temmuz Cuma gününden itibaren çocuklar için de marketlerine oyuncaklar ve algoritma kitapları ve hikaye kitapları getiriyor.

Tombul Jeep 59 TL, arazi aracı 37,50 TL, Bemi Kelime oyunu 99 TL, plastik oyuncak puset 49 TL, çocuklar için kodlama ve algoritma kitapları 12,50 TL ve son olarak köpük tabancası 28 TL olarak uygun fiyatlarla BİM mağazalarındaki raflarda yerini alıyor.

Erkekler Için Uygun Fiyatluı Tıraş Makinası

BİM 15 temmuz cuma 2022 kataloğunda erkekler için fakir markalı erkek bakım setini 449 TL’ye sunuyor.

Fakir marka erkek bakım seti tıraş makinesinin özellikleri şöyle

Şarj standı
Berber tarağı
Şarj adaptörü
Bakım yağı
Paslanmaz çelik kesici bıçaklar
Temizleme fırçası
İnceltme aparatı
3 boy ayarlı favori kesme başlık tarağı
1,5 2,5 ve 3,5 milimetre vücut tıraş bıçağı
Yıkanabilir özelliği

Ev ve Mutfak Gereçleri De Uygun Fiyatlarıyla BİM Mağazalarında

BİM 15 temmuz cuma aktüel kataloğunda 8 bölmeli çok amaçlı dolap 559 TL olarak satılıyor.

Fakir blender setinin ise fiyatı 589 TL olarak belirlendi. Aynı zamanda fakir mikser çırpma ve yoğurtma aparatının fiyatı ise 229 TL.

BİM’de diğer küçük teknolojik ürünler olarak kulaklık JBL marka 119 TL olarak belirlendi.

Kablolu kulaklıktan sıkılanlar için polo’sıma TVS kablosuz bluetooth kulaklık fiyatı ise 179 TL olarak satıliyor.

Editör: Resul AKA