Gıda sektörünün dünyadaki en prestijli fuarları arasında yer alan Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarına Altunkaya rüzgarı esti. 19-23 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan fuara 39’u Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden olmak üzere toplam 208 firma katılıyor. Fuarda Altunkaya Şirketlet Grubu da stant açtı.  Altunkaya Şirketler Grubu’nun açtığı stanttaki ürünlerine yoğun ilginin olduğu fuarda Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’da yer alıyor.

ALTUNKAYA MEMNUN

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, “Dünyanın birçok kıtasında gerçekleştirilen gıda fuarlarına katılım sağladık. Bu kez de Uluslararası Dubai Gulfood 2024 Gıda Fuarında yerimizi aldık.

Fuarın ilk günü özellikle Ortadoğu, Afrika ve Uzakdoğu ülkelerinden gelen alım heyetlerinin ilgi odağı haline gelen standımızda yenilikçi ürünlerimizi de tanıtma şansı yakaladık. Diğer taraftan rakip ülkelerin sektörümüzle ilgili çalışmalarını da yakından izleme şansı yakaladık” şeklinde konuştu.

VALİ ÇEBER ALTUNKAYA İLE GÖRÜŞTÜ

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Altunkaya Grup standını ziyaret ederek İş İnsanı Mahsum Altunkaya ile fuar ilgili istişarelerde bulundu.

I M G 20240219 W A0004 1

Editör: Resul AKA