Türkiye genelinde 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler yani yerel seçimler öncesi siyasi partilerin adayları netleşmeye devam ediyor. AK Parti ve DEM Parti'nin ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde bir parti daha Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. 

Haydar Baş öncülüğünde kurulan ve bugün Genel Başkanlığını Hüseyin Baş'ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Mardin'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Arzen Aras Güler'in ismini açıkladı.

BTP Genel Merkezi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurduğu adayı için "Partimizin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına seçilen Arzen Aras Güler'i kutluyor, Mardin'e hizmet edebilme yolunda kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

ARZEN ARAS GÜLER KİMDİR?

Arzen Aras Güler, 1989 yılında Mardin’de doğdu. Yurtdışında çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik görevleri yaptı. Ardından Türkiye’de Turizm ve İnşaat alanında projeler gerçekleştirildi. Şu an Mardin’de proje ve inşaat alanında kendine ait şirketlerin faaliyetlerini sürdürmektedir.

Öte yandan BTP, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Van Büyükşehir Belediye Başkan adayının Zeynep Selim Keleş olarak açıkladı. 

Kaynak: mardinhaber.com.tr

Editör: Resul AKA