Midyat ve Nusaybin arasında bulunan Beyazsu Mesire alanı için yapılması gerekenler ve esnaflardan beklentilerine ilişkin ilk toplantı düzenlendi.

Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası evsahipliğinde düzenlenen programa Kaymakam Ahmet Solmaz, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Midyat Belediye Baskan Yardımcısı Mahsum Cengiz, Belediye Özel Kalem Müdürü Halil Polat, Midyat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doçent Dr. Abdurrahim Kaplan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sertaç Çelebi, Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas, Kızılay Başkanı Murat Aykat, Eğitim Bir Sen Başkanı Hüseyin Yücel, Midyat Estel Sanayi Sitesi Başkanı Ersin Şen, Nusaybin Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel Ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

Midyat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beyazsu Esnafları katıldı.

Mesire alanına gelen vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler için alınması gereken tedbirler, beklentiler ve esnafların talepleri değerlendirildi.

Hijyen, fiyat listeleri, mesire alanlarının düzenli ilaçlaması ve çöp konteynerlerinin sayılarının artırılması konuları görüşüldü.

Vatandaşların da çevreye önem vermesiyle birlikte etrafa çöp atmamaları konusunda duyarlı olunması gerektiği vurgulandı.

El birliği ile Beyazu'yu Kamu ve esnaf odaları desteği ile cazibe merkezi haline germek için çalışmaların devam edeceği işaret edildi.

Editör: Resul AKA