Bahçelievler Mahallesinde aday olan muhtar adaylarından; Mehmet Nas 2616, Zekeriya Yücel 937, Abdullah Taymaz 730, Leyla Yıldız 650, Beşir Akalan 398, Mahmut Babayiğit 255 oy aldı.

Başkan Nas yayınladığı teşekkür mesajında;

Saygıdeğer dostlarım, değerli hemşehrilerim ve saygıdeğer Mahalle sakinlerimiz; Mahalli İdareler seçimi sonucunun zafer ile sonuçlanmasının mutluluğu içerisindeyiz.

Bu başarı sadece bireysel başarıların ötesinde, toplumumuzun birlik ve dayanışma ruhunun bir yansımasıdır. Bu zafer, bizim birlikte kazandığımız bir zaferdir. Bu zafer, yılların emeği, sabrı ve kararlılığı sonucunda elde edilmiştir.Bizim birbirimize olan güvenimizin, desteğimizin ve inancımızın bir sonucudur. Bununla birlikte sorumluluğumuz da artmış olduğunun bilincindeyim. Toplumumuzun her bir ferdi için daha iyi bir gelecek inşa etmek için, daha fazla çalışarak, daha fazla birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bu kutsal görev, sadece bir unvan değil, aynı zamanda bir hizmet görevidir. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyorum.

Bu zaferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve güveni olmadan bu başarı mümkün olmazdı. Birlikte nice başarılara imza atmak dileğiyle, kıymetli aile fertlerime, azalarıma ve ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum.

Editör: Resul AKA