Aysu Keskin, Survivor’dan elendikten sonra soluğu Brezilya’da aldı. Ronaldinho’nun Survivor’a katıldığı programda aralarında bir yakınlaşma olduğu iddiaları gündemdeydi. Keskin, bu iddiaların üzerine Brezilya’dan paylaşım yapınca sosyal medyada yorumlar gecikmedi.

Survivor All Star’ın Dikkat Çeken İsmi Aysu Keskin

Survivor All Star’ın en dikkat çeken isimlerinden olan Aysu Keskin, erken elenmesinin şokunu yaşadı. Elenir elenmez soluğu Brezilya’da alan Aysu, sosyal medyada gündem oldu.

63D560Da86B245189091C404

Aysu Keskin ve Ronaldinho İddiaları

Keskin, elenmesinin ardından eski futbolcuyla bir araya gelmek için Brezilya’ya gittiği iddiasıyla gündemdeyken açıklama yapmadı. Ancak soluğu o ülkede alınca ünlü futbolcuyu fotoğraflarına etiketledi.

Aysu Keskin’in Brezilya’dan Yeni Pozları

Aysu, günler sonra Brezilya’dan yeni pozlarını paylaşınca sosyal medyada yorumlar gecikmedi. Survivor Aysu’ya “Ronaldinho nerede?” mesajları geldi. Geçtiğimiz gün ise ülkeye dönüş yaptı.

Aysu Keskin Survivor’dan elendikten sonra soluğu Brezilya’da aldı! Nefes kesen pozlarına yorum yağdı: Ronaldinho nerede? - Resim: 3

Aysu Keskin Survivor’dan elendikten sonra soluğu Brezilya’da aldı! Nefes kesen pozlarına yorum yağdı: Ronaldinho nerede? - Resim: 2

Editör: Resul AKA