Altunkaya Holding, 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla çalışanlarının   Ve sektordeki iş insanlarinin katılımıyla iftar yemeği düzenledi.

İftar programı, Kur’an Tilaveti ile başladı.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada gerçekleşen iftar yemeğinde Altunkaya Holding üst yönetimi de çalışanlarla birlikte aynı sofrayı paylaşırken, gecede birlik ve beraberlik duygusu öne çıktı.

Fabrikada düzenlenen iftar yemeğine katılan Personel ve aileleri ile Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Hacı Abdulkerim Altunkaya tek tek ilgilendi. 

Yemek sonrası misafirlere hitaben bir konuşma yapan Mahsum Altunkaya “Ramazan ayında sofraları paylaşmanın, en önemli geleneklerden biri olduğuna vurgu yapan Mahsum Altunkaya, "Ramazan ayının manevi ruhuna uygun olarak, tüm çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ramazan ayı tüketim değil, ortak paylaşım ayıdır. Bu güzel zaman diliminde, hep birlikte soframızı paylaşmak en önemli geleneklerimiz arasında yer alıyor. Toplum olarak, bizi biz yapan bu güzel değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

İftar yemeği çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Editör: Resul AKA