AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeği programı düzenledi. Programa, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin il başkanı Vahap Alma, AK Parti Mardin teşkilatları ve Basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Vefa yemeğine ilgi yoğundu. Erin ve teşkilatı gelen misafirlerin masalarına tek tek giderek selamladılar. Selamlama faslı bittikten sonra Açılış konuşması yapıldı. Açılış Konuşmasını AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Yaptı.

Alma yaptığı açılış konuşmasında: “Kutlu davamızın başladığı, partimizin kurulduğu 2001 yılında ne kadar büyük zorluklar yaşandığını kurucu yönetimlerde görev alan herkes çok iyi biliyor. Burada önceki dönem il, ilçe yönetimlerinde yer alan büyüklerimiz olduğu gibi aktif görev yapan il, ilçe yönetimlerimiz ve başkanlarımız da bulunuyor. AK Parti'ni diğer partilerden farkı da budur. AK Parti olarak önceki dönemlerde partide görev yapmış büyüklerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Herkesin maddi manevi çok emeği oldu. Partiyi halkımızla kurduk, birlikte büyüttük. 23 yaşında olan partimizin 22 yıllık iktidarını yaşıyoruz. Hep beraber büyüttük, şimdi de hep beraber sahip çıkacağız inşallah. Malumunuz önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var Biz de adaylarımızın açıklanmasıyla birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Bizler Ak Partinin Ak kadroları olarak narin sevdamız için her zaman güçlü bir teşkilat yapısıyla birlik ve beraberlik içerisinde sahadayız. Burada bulunan her bir dava arkadaşımız teşkilatçılık alanında çok tecrübeliler. Bu süreçte de sizlerin tecrübelerinden en iyi şekilde istifade etmek istiyoruz. Değerli dava arkadaşlarım Ak Parti teşkilatlarımız kendilerini sürekli yenileyen ve geliştiren bir siyasi harekettir. Daha önce de olduğu gibi bu süreçte de ailenizden işinizden fedakarlık yaparak enerjinizi azminizi inancınızı zirveye çıkararak Mardin de el ele gönül gönüle vererek birlik ve beraberlik içerisinde her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Birlikte olursak zafer kaçınılmazdır “ Diyerek açılış konuşmasını bitirdi.

Açılış konuşması ardından yemek programı başladı. Vefa yemeğine ilgi yoğundu.yemek arasında , AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı ve İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar ve kapanış konuşmasını AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin yaptı.

Erin yaptığı konuşmada:” Mardin’i hep birlikte dünya gündemine taşıyıp, turizmde dünya markası yapacağız. Mardin’in karşı karşıya kaldığı ulaşım, iş , çevre  problemlerini çözeceğiz. Mardin’i daha yaşanılır bir kent haline getireceğiz. Kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın dile getirdikleri sorunları çözeceğiz. Mardin2i ve Mardin halkını hakkettikleri noktaya getireceğiz. Sanayi alanlarımızı geliştirip gençlerimizin daha kolay iş istihdamı için elimizden geleni yapacağız. Projelerimizi değerli Mardin halkına anlatacağız ve yol haritamızı çizeceğiz. Bu iki aylık süreyi çok iyi değerlendirmek suretiyle kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın hepsine ulaşmaya ve kendimizi vatandaşlarımıza anlatmanın gayreti içinde olacağız “ diyerek konuşmasını bitirdi.

Kaynak: Mardinhaber.com.tr